30.1.2017

Sitä oikeaa harmaasävyä etsimässäEnnen muuttoamme meidän on tarkoitus maalata eteisen, ruokailutilan, olohuoneen ja makuuhuoneiden seinät. Vain keittiön ja kylpyhuoneen värimaailma jää ennalleen. Koska asunnossa on valkoiset, todella kaunisti koristellut ovilistat ja katto, halusimme seinien uuden sävyn korostavan niitä entisestään. Pinterestiä ja blogeja selatessani päädyin toteamaan, että erityisesti harmaasävyt tuovat kauniisti esiin valkoisia yksityiskohtia. Omistamme myös paljon valkoisia kalusteita ja white on white ei tällä kertaa tunnu toimivalta ratkaisulta.

Eilen Prismassa käydessämme päätin pinkaista kodinosastolle Tikkurilan maalikuvastoja ja sävylappusia (mikä näiden oikea nimi on?) hypistelemään. Illalla teippasin nuo laput keittiön seinään ja aloitin mallailun. Pyysin ihmisiltä myös kuvia heidän harmaasävyisistä seinistään Facebookin Moderni ja skandinaavinen sisustus -ryhmässä ja vastauksia tuli mielettömästi! Tuosta FB-ryhmästä on tullut kyllä kiva inspiraation lähde.

Tarkoitus on vielä käydä hypermarketin sijasta ihan alan liikkeissä ja tutkiskella laajempaa tarjontaa. Sain myös hyvän vinkkauksen Tikkurilan Pro Grey -kartasta. Siitä pitäisi kyllä viimeistään oikea sävy löytyä. Onneksi jo muutama sävy on kohonnut suosikiksi ja muutama turhan tumma tai punertava taas on karsiutunut pois.


Kyllä noiden koristeluiden arvoinen sävy vielä löytyy! 

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Koti kaupunnissa. Design by Fearne.